Om oss

Mo Invest Skaraborg AB är ett lokalt fastighetsbolag med egen förvaltning av framförallt bostäder i Töreboda kommun i norra Skaraborg.

 

Vi är endast tre medarbetare i bolaget:

- Magnus Lindblad

- Mikael Wilhelmsen

- Per Johansson

 

Meningen är att alla hyresgäster skall kunna kontakta vem som helst av oss och vår ambition är att hålla en god service för våra hyresgäster så att alla kan bli nöjda.

 

I Töreboda har bolaget alla sina sju fastigheter centralt belägna och i dessa fastigheter finns även vissa lokaler för uthyrning. Hyresgäster är bl.a. Töreboda kommun, Kommunens dagisverksamhet och den lokala veterinären. Det finns även ytterligare några mindre lokaler, men huvudsakligen är det bostäder i Töreboda. Totalt finns det 109 lägenheter från 1 r.o.k. till 4 r.o.k.

 

Fastigheterna finns på Stora Bergsgatan 3,7, 16, Kilsgatan 13, Östra Torggatan 2 samt Norra Torggatan 14. Den sistnämnda fastigheten är även anpassad för att kunna användas som ett boende för äldre, som gärna vill bo centralt med tillgång till service, affärer, banker mm på bara ett par minuters gångavstånd. Förutom stora och rymliga "inre" loftgångar finns rymliga hissar, lättöppnade dörrar mm.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill höra om lediga objekt, kanske titta på ritningar med planlösningar eller bara kolla om det finns någon lägenhet som passar just dig.

 

Är du fastighetsägare och planerar att sälja inom de närmaste åren så hör gärna av dig till bolaget för en diskussion.